Oberoende om du vill ordna en tjejmiddag, en möhippa, svensexa eller företagets kick-off är skärgården alltid lika populär. Den kan man aldrig tröttna på. Den är vacker vinter, vår och höst. Även vintertid är skärgården andlöst vacker. Att åka bort med båt är en bra idé. Man får en yta där gästerna vistas några timmar på och de hänvisas till att umgås med varandra. Känner gästerna redan varandra är det ju inga problem. Som värd eller värdinna gäller det att bjuda på god mat och dryck så att gästerna slappnar av och blir på gott humör. När väl det är gjort är halva festen redan igång. Då kan man ta med dem ut till en brygga. Då kan de få mötas av musik och bjuda upp varandra till dans på bryggan.
 
Så fixar du festen med skärgårdsbåt
 
Googla "Festlokal M/S Molly". Då går du sedan in på deras hemsida och ser deras kontaktuppgifter. Båten är belägen på Strandvägskajen mitt i Stockholms centrum. Bara att komma till den fina miljön vid Strandvägskajen är festligt och gör ofta folk på gott humör. Upp till 30 middagsgäster kan äta trerätters middag i en vacker matsal och på däck kan 46 personer mingla. Ombord på båten kan man dansa till DJ eller efter en spotify-lista. Ombord finns även bastu och badtunna för alla badsugna gäster. Har man egna förslag på vad man vill göra ombord på festlokalen M/S Molly kan man komma med de förslagen till besättningen.
 
Man kan bjuda på buffé också
 
Tycker man att en trerätters middag är stel, och att gästerna har en hel del allergier, andra är veganer eller vegetarianer, kan man i stället bjdua på en buffé. Det brukar göra så att alla kan hitta något som de gillar på buffén. Det gör att folk rör mer på sig och kommer i samspråk på ett annat sätt än när man sitter stilla på sin plats. Nya människor lär känna varandra och det blir trevligt när alla rör sig.
 
Boka festlokalen M/S Molly hela dagen och natten
 
Vill du kan du boka festlokalen M/S Molly hela dagen och natten ända in till småtimmarna, om du så önskar. Då kan ni äta först i den vackra matsalen, sedan mingla och senare på kvällen dansa. När alla är trötta efter dansen kan man bada bastu och badtunna. Efteråt är det bara att ta det lugnt medan festlokalen M/S Molly stävar vidare hemåt Stockholm i natten. Från Strandsvägskajen är det sedan bara att gå eller ta en taxi hem, eller till hotellet.