Det finns så många fina festlokaler i Stockholm – hur ska man hitta den som är bäst, finast eller mest lämplig? Kanske man behöver rymma ett 100-tal gäster som man vill bjuda på en festlig middag när man fyller 30, 40 eller 50? Eller som man önskar fira sitt bröllop med. En festlokal är Bryggarsalen som finns alldeles i närhetene av tunnelbanan Odenplan i Stockholms innerstad; nära till pendling ut till förorterna för dem som behöver komma hem direkt och utan krångel, eller nära till andra nöjeskvarter i centrala Stockholm för dem som vill fortsätta efter firandet in på småtimmarna.
 
Hur önskar du bjuda på mat?
 
Oftast väljer man att bjuda på mat. De flesta festligheter inbegriper middag av något slag. Antingen vill man bjuda på en festlig tre-rätters middag, med personal som kommer med maten och serverar den vid borden, eller så vill man ha en buffé med god mat som alla gästerna själva kan förse sig med. De båda varianterna har sina fördelar. En tre-rätters middag är mer festlig. Det passar oftast bröllop, där man sitter i många timmar. Det brukar då innehålla många vackra tal till brudparet. Här finns hela etiketter på vem som ska tala när under middagen; brudens far under förrätten, brudparets andra föräldrar under huvudrätten, syskon under efterrätten. Och sedan alla andra efter middagen.
 
Hur önskar du efter middagen?
 
Efter middagen önskar man sig ofta dans, elller underhållning – eller både och. Många har först så att gästerna själva står för underhållningen, med tal, lekar eller uppträdanden, sedan brukar dansen ta över och man dansar in på småtimmarna. Sedan försvinner brudparet. Gästerna stannar då kvar och underhåller varandra. Eller om det är en födelsedag som firas ser alla till att dansa med födelsedagsbarnet.
Bryggarsalen passar alldeles utmärkt till företagsevent, eller festligheter som man vill fira på jobbet. Den är värdig alla slags event, bokreleaser eller presentation av nya produkter eller tjänster.